Bilservice

Tack!

Tack för ditt mail. Vi återkommer till dig inom kort.

Alkolås

När du installerat alkolås på ditt eller dina fordon är det viktigt att känna till att låset behöver kalibreras varje år för att bibehålla mätnoggrannheten. När alkolåset sätts på visas ett datum för när du senast ska kalibrera din alkotestare.  

Våra medarbetare har rätt kompetens och utbildning när det gäller service och årlig kalibrering av alkolås från Dräger.

Kontakta oss när det är dags för kalibrering av alkolås.

Bilverkstad

I vår mekaniska verkstad kan vi reparera det som inte fungerar på din bil. Verkstaden har tre stora lyftar, varav en med kapacitet för lätta lastbilar upp till 5 ton. Vi kan hjälpa dig med allt från elektronikfel, byte av bromsar och slitagedelar till större arbeten som kopplingsbyte och reparation av växellåda och motor. 

Våra medarbetare har rätt kompetens och utbildning när det gäller service och årlig kalibrering av alkolås från Dräger. Vi är dessutom utbildade och certifierade för att reparera AC och klimatanläggningar. Automobil är ingen renodlad däckverkstad, men vi erbjuder däckbyte och däckreparationer till våra fasta företagskunder som en extra service. 

Har din bil fått en anmärkning vid kontrollbesiktningen, utför vi de reparationer som krävs och ombesörjer efterkontrollen. Du hämtar din reparerade och godkända bil hos oss, och slipper besöka bilbesiktningen igen.

Vi lämnar alltid 1 års garanti (eller 1000 mil) på utförda arbeten samt 3 års garanti på våra reservdelar.

Kontakta oss när du behöver hjälp med reparationer.

 

AC

Kylmedlet i en AC minskar med tiden och leder till att kyleffekten minskar. En bra idé kan vara att alltid ta för vana att kontrollera AC:n när det är dags för service. Om man väntar för länge kan AC:n bli överhettad vilket innebär en större kostnad. 

Medarbetarna på Automobil Göteborg är utbildade och certifierade för att reparera klimatanläggningar.

Välkommen till oss när du vill ha hjälp med din AC!

Bilservice

Exakt vad som ska göras på din bil vid en service regleras av bilmärket. Olika bilmärken har olika serviceprogram såväl som olika serviceintervaller. Byte av olja och filter görs däremot vid varje servicetillfälle.

I vår verkstad servar vi alla bilmärken och vi har rätt diagnosutrustning för att kommunicera med just din bil. När din service är klar får du en stämpel i din servicebok. Har ditt fordon däremot en elektronisk servicebok, får du en elektronisk stämpel.

Du bokar din service här på vår hemsida, men i och med att vi också ingår i bilverkstadskedjan MECA, kan du också boka service och reparation via MECAs bokningsportal.

Kontakta oss om du har frågor kring service.

Vill du boka service?

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss inom kort för tidsbokning.